Відбулися перші змагання з більярдного спорту на Кубок Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади «Більярд – 2019»
опубліковано 26 грудня 2019 року о 16:20

21 грудня 2019 року відбулися перші змагання з більярдного спорту на Кубок Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади «Більярд – 2019». 

Проходили вони в Байдаківському сільському будинку культури, адже він має найкращу базу для їх проведення.

Змагання з цього виду спорту було заплановано провести не випадково, адже гра в більярд має дуже давню історію і перетворилася вона на спорт в кінці XIX століття. ЇЇ вважають за одну із найдоступніших, вона сприяє підтримці у спортсмена правильної постави й хорошої фізичної форми і не вимагає відмінного серця й легенів. Вчені відзначають те, що більярд сприяє не тільки тренуванню тіла, але й виробляє особливе мислення , холоднокровність і цілеспрямованість.
Ця гра розвиває окомір, виробляє чіткість і координацію рухів, швидкість реакції, винахідливість. Разом з цим, більярд —це і відпочинок, і розвага, він врівноважує емоції й виробляє ряд якостей, необхідних людині в житті, вчить вигравати, напружуючи всю силу волі, і програвати, не впадаючи в паніку або відчай. У наші дні більярд - це не просто спортивна гра або розвага , більярд - це ціла культура зі своїми традиціями, ритуалами і давньою історією.
То ж змагання на Кубок нашої громади проходили цікаво, напружена гра наших місцевих спортсменів заворожувала глядачів. Учасники змагань впродовж ігрового дня демонстрували спортивний характер, волю до перемоги та майстерність в любительському більярдному спорті.




В запеклих поєдинках на більярдному столі визначився володар Кубка нашої громади «Більярд – 2019», Це Олександр Пилипенко, ІІ місце виборов Геннадій Мороз. Приємно, що і наша молодь не була осторонь від цих змагань, то ж ІІІ місце по праву завоював В'ячеслав Андрієнко. 

Призери змагань отримали цінні подарунки, також подарунки отримали всі учасники змагань та судді.
І так, перші змагання з більярдного спорту на Кубок Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади «Більярд – 2019» відбулися! Ми вітаємо наших переможців і дякуємо всім учасникам змагань! Також ми вдячні спонсорам цих змагань ГО рибалок «Водні простори» та депутату Лихівської селищної ради Юрію Петруші. Сподіваємося, що це був початок нової традиції в нашій громаді і попереду будуть і другі змагання, і треті, і т.д.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux