Вітаємо переможців конкурсу «ЗІРКА РІЗДВА – 2020»
опубліковано 13 січня 2020 року о 10:32

10 січня 2019 року, в Лихівському селищному будинку культури відбувся конкурс Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади «ЗІРКА РІЗДВА – 2020». 

Цей конкурс проводився серед учнів нашої громади в таких номінаціях: «Колядки, щедрівки», «Вокал: до 10», «Вокал: 10+». Основними завданнями цього конкурсу є виявлення та підтримка талановитих дітей, популяризація української культури, прославляння християнських цінностей засобами мистецтва, сприяння задоволення потреб жителів громади у додаткових культурно-просвітницьких заходах духовної та високоморальної спрямованості.

На цьому конкурсі свої яскраві виступи продемонстрували 25 конкурсантів - наших сміливих талановитих зірочок: Кіяшко Марія, Миргородська Валерія, Гудзь Софія, Кіяшко Серафіма, Скакуненко Василина, Шевченко Аліна, Січова Анастасія, Кирсик Ольга, Кучма Інна, Антоненко Катерина, Носач Інна, Гура Марія, Федющенко Віталій, Яковлева Єлизавета, Мороз Катерина Геннадіївна, Великоцький Даніїл, Білозьорова Альона, Ношкін Андрій, Мороз Катерина, Шмалько Єлизавета, Мороз Марина, Чернуський Максим, Сербін Анастасія, Кіяшко Андрій, Зима Аліна.




 Всі вони гарно підготувалися до конкурсу, а тому зачарували присутніх в залі глядачів своєю чарівністю, неповторністю та майстерністю і подарували всім море позитивних емоцій. Та особливо складно було журі конкурсу, адже серед 25 найкращих виконавців нелегко було визначити переможців, та все ж члени журі виконали покладені на них обов’язки.Переможцями конкурсу «ЗІРКА РІЗДВА – 2020» стали Скакуненко Василина («Вокал до 10»), Зима Аліна («Колядки, щедрівки»), Кучма Інна («Вокал 10+»).

  Наші нові Зірки Різдва, вже 2020 року, отримали відзнаки та дипломи переможців, а також цінні подарунки. Дипломами переможців ІІ ступеня та цінними подарунками нагороджені Січова Анастасія («Вокал до10»), Сербін Анастасія («Колядки, щедрівки»), Яковлева Єлизавета («Вокал 10+»). Також дипломами переможців ІІІ ступеня та цінними подарунками нагороджені Кіяшко Марія («Вокал до10»), Шмалько Єлизавета («Колядки, щедрівки»), Федющенко Віталій («Вокал 10+»).

 Всі 25 конкурсантів отримали подяки селищного голови за активну участь в конкурсі та різдвяні солодкі подарунки. 

Закінчився конкурс невеликою концертною програмою, спільним фотографуванням, незабутніми враженнями та побажанням всім міцного здоров’я, щасливої долі і миру.



То ж виконавчий комітет Лихівської селищної ради щиро дякує всім конкурсантам, ведучим конкурсу, учасникам концертної програми та їх батькам за подароване казкове і чарівне свято для жителів нашої громади. Також ми щиро дякуємо спонсору цього свята Кравченкові Володимиру за цінні подарунки для переможців.

 А ще ми дякуємо членам журі конкурсу – Путрі Наталії, Зуєнко Ларисі, Сліпінчукові Миколі, Савченко Лідії,  Шевченко Діані та всім іншим членам нашої громади, причетним до підготовки та проведення конкурсу.
Отже, відійшов в історію нашої громади вже третій конкурс «Зірка Різдва»… До плеяди найяскравіших наших Зірок Різдва долучилися ще три Зірки… Думаємо, що вона з року в рік буде поповнюватися новими і новими зірочками, а цей конкурс залишиться свідченням того, як всі ми, жителі нашої громади, можемо разом робити гарні справи і творити її історію.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux