Лихівська ОТГ відзначила День місцевого самоврядування
опубліковано 10 грудня 2018 року о 15:08

7 грудня в приміщенні виконкому Лихівської селищної ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. Селищний голова Любов  Горбенко тепло привітала всіх присутніх з цим святом. Слова вдячності селищного голови лунали 

на адресу депутатів селищної ради , членів виконавчого комітету, працівників виконкому, ветеранів місцевого самоврядування, а також на адресу наших громадян – самовідданих, безкорисливих, активних лихівчан, яковлівчан, байдаківчан, які завжди готові підставити своє плече для допомоги у будь-яку погоду і за будь-яких обставин, які не лише словом, а й ділом доводять свою небайдужість до всього того, що відбувається поруч, що вимагає якнайшвидшого вирішення. 

На святі було підведено підсумки конкурсів, що проводилися в нашій громаді на честь 75-ї річниці визволення наших населених пунктів від нацистів в роки ІІ світової війни. Диплом переможця конкурсу учнівських творів на тему «Листівка учаснику війни» отримав учень з Байдаківки Чорнуський Максим. Дипломи переможців конкурсу «Територія нашої громади – це наш дім, самі дамо раду в нім» в різних номінаціях отримали Лихівське лісництво, Яковлівска філія, приватні підприємці Гура Є.Е., Гура Т.В. А в конкурсі «Кращий квітник Лихівської ОТГ» по оцінкам незалежного журі переможцем став квітник виконкому селищної ради.Присутніх на святі також тепло вітали директор опорного навчального закладу Дерід Л.А., в.о. старости Байдаківського старостинського округу Савченко Л.М., депутати селищної ради Самойленко С. В. та Мороз Г.М.

 Особливо зворушливим було вітання маленьких членів нашої громади, а самодіяльні артисти своїми майстерними виступами подарували учасникам свята величезну насолоду та радість в цей святковий день.



 
 

Вручення подяки депутату селищної рад Олександрові Миргородському


Вручення подяки депутату селищної  ради Сергієві Самойленкові


Вручення подяки депутату селищної ради Геннадієві Морозу

Вручення подяки депутату селищної ради Максимові Перепелиці


Вручення диплому переможеві конкурсу учнівських творів на тему «Листівка учаснику війни»  Максимові Чорнуському

Вручення диплому переможцеві конкурсу«Кращий квітник Лихівської ОТГ» Тетяні Гурі


Вручення диплому переможцеві конкурсу «Територія нашої громади – це наш дім, самі дамо раду в нім» в номінації "Краща територія закладу освіти" отримує завідувачка Яковлівської філії Світлана Яцук


Вручення диплому переможцеві конкурсу «Територія нашої громади – це наш дім, самі дамо раду в нім» в номінації "Кращий благоустрій території підприємств" 

отримує лісничий Лихівського лісництва Юрій Петруша




Виступ учасників художньої самодіяльності

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux