Відбулося пленарне засідання чергової 46-ї сесії Лихівської селищної ради
опубліковано 24 грудня 2019 року о 10:04

Вчора, 23 грудня 2019 року, відбулося пленарне засідання чергової 46-ї сесії Лихівської селищної ради. На розгляд сесії було винесено 91 питання. Депутати затвердили нові програми, що стосуються розвитку нашої громади в 2020 році, а саме: програму соціально-економічного розвитку території Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади, програму розвитку дошкільної освіти, програму розвитку культури, програму інформатизації, програму забезпечення поліпшення розвитку служби екстреної медичної допомоги та програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян (мешканців Лихівської селищної об’єднаної територіальної громади)на залізничному транспорті приміського сполучення.
Також було внесено зміни до програм, дія яких ще не закінчується в 2019 році, а саме: до комплексної програми соціального захисту населення «Турбота», до програми забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони, до програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території нашої громади, до програми благоустрою та розвитку наших населених пунктів та до програми розвитку місцевого самоврядування в нашій громаді.
На цій сесії було затверджено на 2020 рік структуру та штатну чисельність працівників виконавчого комітету Лихівської селищної ради, працівників комунальних закладів « Лихівська місцева пожежна команда», «Лихівський селищний будинок культури», «Байдаківський сільський будинок культури», « Яковлівський сільський клуб» «Володимирівський сільський клуб», « Дошкільний навчальний заклад «Журавлик» та «Лихівський опорний заклад загальної середньої І-ІІІ ступенів».

Крім цього встановлено розмір місячних лімітів на наступний рік на витрати пального службовим автотранспортом виконавчого комітету та комунального закладу «Лихівська місцева пожежна команда». Також встановлено ліміти на витрати пального на шкільні автобуси та затверджено ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для всіх бюджетних установ нашої громади.
На цій сесії було затверджено Положення про преміювання працівників виконавчого комітету Лихівської селищної ради на 2020 рік, умови оплати їх праці, вартість харчування учнів в навчальних закладах та розмір батьківської плати за харчування дітей в ДНЗ «Журавлик», а також ще ряд важливих питань, що стосуються роботи наших органів місцевого самоврядування в 2020 році. Все це дало змогу депутатам прийняти рішення про селищний бюджет на 2020 рік. Крім цього було ще прийнято рішення по 51 питанню, що стосувалися земельних відносин.
Всі рішення на сесії приймалися у відповідності до діючого в нашій державі законодавства, а їх прийняттю передувала величезна підготовча робота, як працівників виконкому, так і депутатського корпусу нашої селищної ради.
То ж остання в цьому 2019 році 46 сесія селищної ради прийняла важливі рішення, що забезпечують життєдіяльність нашої громади в 2020 році.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux